Medewerker Ontbijt en/of Lunch ( Parttime, 0 – 20 uur per week )

september 7, 2018 by uwbusinessonline_ks0wu2

Wie zijn wij:
Hotel Promenade Baarn is een authentiek hotel met 21 kamers met ieder een eigen badkamer. Doordeweeks verblijven er voornamelijk zakelijk gasten, in het weekend zijn dit gasten die de omgeving van Baarn willen verkennen. Met Soestdijk en Kasteel Groeneveld in de nabije omgeving is het een zeer geliefde plek voor een weekendje weg. Onder het hotel zit Restaurant Cosa gevestigd, een Italiaans restaurant die werkt met een uniek share dining concept.

Wie zoeken wij:
Je zorgt ervoor dat ieder gast zich meer dan welkom voelt in het hotel en/of restaurant, uiteraard met een perfect uitziend ontbijtbuffet. Heerlijke koffie ‘s maken, eitjes bakken en koken, het bijvullen van ons eigen huisgemaakt brood behoren onder andere tot de taken van een ontbijtmedewerker. Het is mogelijk om je dienst uit te breiden met het draaien van de lunch en hierbij zal je ervaring in de bediening of als gastvrouw goed van pas komen. Wij zoeken vrolijke, gastvrije personen woonachtig in Baarn of omstreken die ervoor gaan zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt!

Wat bieden wij:
Je gaat werken in een dynamisch en druk hotel/restaurant met een team dat bestaat uit jonge en gezellige mensen. Naast een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in jonge frisse omgeving waarin je kennis en vaardigheden kan vergroten.

Heb jij afwisseling nodig in je werk en zing je al voordat de vogels fluiten een deuntje omdat je blij bent dat de nieuwe dag weer begint? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! Stuur je motivatiebrief en CV t.a.v. Sanne Zwiers en wie weet mag jij aan de slag bij ons.