Medewerker Housekeeping ( Parttime, 0 – 15 uur per week )

september 7, 2018 by uwbusinessonline_ks0wu2

Ben jij een pietje precies en heb je oog voor detail, ben je vrolijk en gastvrij dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wie zijn wij:
Hotel Promenade Baarn is een authentiek hotel met 21 kamers met ieder een eigen badkamer. Doordeweeks verblijven er voornamelijk zakelijk gasten, in het weekend zijn dit gasten die de omgeving van Baarn willen verkennen. Met Soestdijk en Kasteel Groeneveld in de nabije omgeving is het een zeer geliefde plek voor een weekendje weg. Onder het hotel zit Restaurant Cosa gevestigd, een Italiaans restaurant die werkt met een uniek share dining concept.

Wat ga je doen:
Je draagt zorg voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van kameronderhoud en voorbereiding voor goed ontvangst van onze gasten. Het verblijf gereed maken van gastenkamers volgens controlelijst. Hieronder valt: opmaken van bedden, schoonmaken meubilair, signaleren kapotte gordijnen, afvoeren afval, schoonmaken badkamers, aanvullen handdoeken en andere voorzieningen en het controleren voorzieningen en mankementen. Ook het schoonhouden van publieke ruimtes zoals gangen en trappen vallen onder deze functie.

Wie zoeken wij:
Je bent bereidt om in de weekenden te werken, zowel op zaterdag als op zondag. In drukke periodes kan je ook overdag worden ingezet en daarom zijn wij op zoeken naar een flexibele medewerker. Je moet het lekker vinden om lichamelijk flink bezig te zijn, je sportieve kwaliteiten komen dus goed tot zijn recht.

Wat bieden wij:
Je gaat werken in een dynamisch en druk hotel en het team bestaat uit jonge en gezellige mensen. Naast een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in jonge frisse omgeving waarin je kennis en vaardigheden kan vergroten. Een spetterend en geheel verzorgd eindejaarsfeest, onbeperkt versgemalen koffie/cappuccino en thee en 2 sluitdrankjes maken Hotel Promenade tot een fijne werkplek.

Durf jij het aan om eens te komen proefdraaien om ons te overtuigen van jou kunnen? Reageer dan met je motivatie en CV t.a.v. S. Zwiers en wie weet nodigen wij je uit!